Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد مسلمی رئیس انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نشست اخیر انجمن با مسئولان سازمان نظام پزشکی اظهار کرد: یکی از اهدافی که انجمن از بدو تاسیس خود داشت، ایجاد سازمان نظام مهندسی پزشکی یا نظام تجهیزات پزشکی کشور بود و در این زمینه با نمایندگان مجلس بارها مذاکراتی انجام دادیم، اما با توجه به اینکه ایجاد سازمان زمانبر خواهد بود، با تصویب هیئت امنای انجمن متخصصصین تجهیزات پزشکی مقرر شد تا موازی با راه اندازی سازمان نظام تجهیزات پزشکی با دوستان در نظام پزشکی وارد مذاکره شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: جلسه ای با رئیس سازمان نظام پزشکی و معاونان پیرامون ایجاد کرسی مهندسان پزشکی برگزار شد و پیشنهاد دادیم تا کرسی مهندسان پزشکی در نظام پزشکی مانند لیسانسه های پروانه دار رشته هایی چون بینایی سنجی، شنوایی سنجس یا فیزیک پزشکی ایجاد شود.

تجهیزات پزشکی نیازمند یک سازمان مستقل است

مسلمی گفت: ما مسیر ایجاد سازمان نظام مهندسی پزشکی و کرسی کارشناس تجهیزات پزشکی در نظام پزشکی را به صورت موازی دنبال می کنیم چرا که تجهیزات پزشکی نیازمند یک سازمان مستقل است، در جلسه ای که با دکتر ظفرقندی برگزار شد، دوستان در نظام پزشکی از این پیشنهاد ما استقبال کردند البته ایجاد کرسی کارشناس تجهیزات پزشکی نیازمند طی مراحل قانونی است و باید مبانی حقوقی آن در نظر گرفته شود.

رئیس انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور ادامه داد: به گفته مسئولان نظام پزشکی امکان طرح موضوع ایجاد کرسی  کارشناس تجهیزات پزشکی در شورای عالی نظام پزشکی وجود دارد و به این منظور تا چند روز آینده درخواست رسمی کارشناسی شده را به نظام پزشکی ارسال می کنیم.

او با اشاره به برخی مخالفت ها درباره فعالیت مهندسان پزشکی در ذیل نظام پزشکی گفت: لیسانسه هایی گروه های مختلف پزشکی که در نظام پزشکی کرسی دارند، استقلال عمل دارند و انتخابات این گروه ها هک به صورت مستقل انجام می شود.

بیشتر بخوانید

ابتلای حداقل ۷ مهندس پزشکی به کرو‌نا/ مهندسان پزشکی جزء کم‌درآمدترین کادر درمانی هستند

الزامی برای حضور مسئولان فنی تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی وجود ندارد

مسلمی اظهار کرد: اکنون برای حضور کارشناسان تجهیزات پزشکی یا مسئولان فنی هیچ الزامی در مراکز درمانی و شرکت های تجهیزات پزشکی وجود ندارد هر چند که در آیین نامه تجهیزات پزشکی ابلاغی وزارت بهداشت حضور مسئول فنی تجهیزات پزشکی الزامی است اما در عمل حتی وزارت بهداشت برای اجرای این قانون هیچ اقدام جدی انجام نداده است و نظارت جدی بر اجرای این قانون وجود ندارد.

رئیس انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور بیان کرد: قانون سازمان نظام پزشکی سال ها قدمت دارد و این سازمان از حمایت های قضایی و مجلس برخورددار است و اگر مهندسان پزشکی ذیل این سازمان فعالیت کنند، در چهارچوب پروانه صادره نظام پزشکی می توانند دیدگاه های تخصصی ارائه دهند همچنین امکان ایجاد دفاتر خدمات مهندسی پزشکی هم وجود دارد و این دفاتر می توانند مانند مطب ها پروانه فعالیت دریافت کنند.

اعتلای صنعت تجهیزات پزشکی با اعطای شماره نظام پزشکی به مهندسان پزشکی

مسلمی گفت: با ایجاد کرسی مهندسی پزشکی در نظام پزشکی مسئولان فنی تجهیزات پزشکی شماره نظام پزشکی خواهند داشت که به تقویت جایگاه مهندسان پزشکی و اعتلای صنعت تجهیزات پزشکی کمک می کند و دیگر شاهد استفاده نادرست از تجهیزات پزشکی و مرگ و میرها در مراکز درمانی نخواهیم بود و این اقدام گام بزرگی در تحکیم رشته مهندسی پزشکی و صنعت تجهیزات پزشکی خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مهندسی پزشکی تجهیزات پزشکی پزشکی در نظام پزشکی تجهیزات پزشکی کشور تجهیزات پزشکی مراکز درمانی مهندسان پزشکی مهندسی پزشکی مسئولان فنی سازمان نظام ایجاد کرسی وجود ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۰۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت تعزیرات، حضور موثر در بازار است

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اصانلو رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در دیدار با استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه سازمان تعزیرات حکومتی زمان رسیدگی به پرونده‌ها را کاهش داده است گفت: سال گذشته ۱۷ هزار پرونده قاچاق وارد تعزیرات هرمزگان شده بود که به ۹۹ درصد آن رسیدگی شد و هم اکنون رسیدگی به پرونده‌ها را به کمتر از ۱۵ روز رسانده است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی به بحث نظارت بر تولید، مبادی ورودی و شرکت‌های وارد کننده اشاره کرد و گفت: سازمان تعزیرات به دنبال این است که به بازار ثبات ببخشد و در عرضه و خرده فروشی‌ها نظارت جدی داشته باشد تا در سطح بازار حس شود.

اصانلو با اشاره به کمبود تجهیزات و ابنیه در تعزیرات استان هرمزگان، نداشتن تجهیزات را میراث گذشتگان دانست و گفت: از مجموع ساختمان‌های تعزیرات استان هرمزگان تنها یک ملک متعلق به تعزیرات است و بقیه به صورت امانی و استیجاری در اختیار این اداره کل قرار گرفته است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از استاندار هرمزگان خواست به تجهیز و تقویت تعزیرات حکومتی استان با استفاده از ظرفیت‌های استانی کمک کند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این دیدار ضمن قول مساعد برای کمک به ابنیه و تجهیزات سازمان تعزیرات حکومتی از عملکرد سازمان تعزیرات به ویژه در هرمزگان تقدیر کرد و گفت: برخورد قاطع تعزیرات حکومتی در مبارزه با قاچاق ستودنی است.

کد خبر 6100345

دیگر خبرها

  • دلایل خودکشی پزشکان از زبان رئیس سازمان نظام پزشکی
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • اولویت تعزیرات، حضور موثر در بازار است
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • چرا وجود نور فراوان در خانه الزامی است؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی