Web Analytics Made Easy - Statcounter

 وحید پورریاحی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه اصفهان از پایان‌نامه‌ی خود تحت عنوان "تاثیر پارامتر‌های هندسی یک ساختار ساندویچی با هسته لانه‌زنبوری آلومینیومی بر رفتار ارتعاشی آن" به راهنمایی دکتر محمد حیدری رارانی با کسب نمره عالی دفاع نموده است.

این پایان نامه در امتداد یک طرح پژوهشی برون دانشگاهی با سازمان فضایی ایران-پژوهشکده مواد و انرژی تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماهواره‌ها در حین پرتاب دچار ارتعاشات شدید هستند و معمولا بدنه آن‌ها از ساختار‌های ساندویچی که شامل دو ورق آلومینیومی و یا کامپوزیتی با یک هسته لانه زنبوری است تشکیل شده است تا با کاهش وزن، استحکام لازم در برابر بار‌های مکانیکی و ارتعاشات را داشته باشد.

از آنجا که در حین فرآیند تولید لانه زنبوری‌های آلومنیومی، تغییر برخی پارامتر‌های هندسی مانند تغییر ضخامت ورق مورد استفاده و یا ضخامت و نوع چسب می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر رفتار هسته داشته باشد، در این پایان نامه با بررسی تجربی و عددی این پارامتر‌های هندسی، روابط تئوری جدیدی برای محاسبه خواص مکانیکی ارائه شده و در ادامه ارتعاشات عرضی صفحات ساندویچی با هسته لانه‌زنبوری به صورت عددی و تجربی مطالعه شده است.

دستاورد‌های پژوهشی این پایان نامه چاپ یک مقاله در مجله Journal of Sandwich Structures and Materials با ضریب تاثیر (IF) ۵/۵ در سال ۲۰۲۲ و ارائه یک مقاله در کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات در سال ۲۰۲۱ می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان پایان نامه دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۴۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار

 رئیس انجمن هسته‌ای ایران در آغاز به کار نخستین کنفرانس بین المللی فناوری علوم وفنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان، فناوری هسته‌ای را یکی از فناوری‌های کاملا اثبات شده در پاسخ دقیق به برخی از چالش‌ها دانست و گفت: رویداد‌های بین المللی و نشست‌های علمی در حوزه فناوری هسته‌ای دستیابی به اهداف توسعه پایدار وپاسخ و راه حل چالش‌های پیش رو در امنیت انرژی وتامین انرژی وتامین غذا که مستقیم با حیات انسان در ارتباط است را می‌تواند تسهیل کند.


جواد کریمی ثابت افزود: برگزاری این نشست‌ها بستری مناسب برای یافتن راه حل‌هایی برای این موضوع است.


او گفت: در این راستا، ایران ظرفیت تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای را در دستور کار قرار داده است ومسئولان جمهوری اسلامی ایران با تمرکز بر تعهدات خود در حوزه فناوری هسته‌ای وبرنامه‌های تولید این میزان برق هسته‌ای را با جدیت دنبال می‌کنند.


رئیس انجمن هسته‌ای ایران افزود: این کنفرانس در ۱۶ پنل و ۱۳ محور فعالیت خود را آغاز کرده است و فناوری هسته‌ای در کشور ایران به بلوغ رسیده و این بلوغ را در ارائه مقالات وسخنرانی‌ها و نمایشگاه‌ها قابل مشاهده است.


سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ با حضور ۵۰ دانشمند هسته‌ای از پنج قاره جهان در اصفهان تا دو روز دیگر ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای 2024 آغازی برای جهانی شدن جامعه علمی کشور
  • رهاوردهای کنفرانس اصفهان برای ایران
  • بازتعریف تعاملات آتی ایران و آژانس در اصفهان
  • کنفرانس اصفهان می‌تواند به همکاری هسته‌ای ایران و جهان کمک کند
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • گروسی: امیدوارم نشست اصفهان گام جدیدی برای همکاری‌ها باشد
  • بازتاب حضور گروسی در اصفهان در رسانه‌های بین المللی
  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است